- wprowadzanie na rynek nowych produktów (opracowywanie receptur, etykiet, kart charakterystyki, specyfikacji itd.)- kontrola jakości wyrobów - określanie warunków fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz warunków przechowywania,- znajomość obowiązujących przepisów prawa żywnościowego - dostosowywanie i nadzór nad zakładami gastronomicznymi w tym zakresie,- opracowywanie i wdrażanie instrukcji i procedur GHP/GMP oraz HACCP,- opracowywanie technologii produkcji - wdrażanie postępu technicznego,- przeprowadzanie instruktaży technologicznych w zakresie organizacji pracy, obsługi maszyn i urządzeń,- obsługa programu do zarządzania i rozliczania zakładów produkcyjnych.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności, inżynieria procesowa
Wymagania inne:wykształcenie wyższe kierunkowe ( technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia), min. 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku, znajomość obowiązujących przepisów prawa żywnościowego, zdolność analitycznego myślenia, posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.Wprowadzanie na rynek nowych produktów (opracowywanie receptur, etykiet, kart charakterystyki, specyfikacji itd.), kontrola jakości wyrobów - określanie warunków fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz warunków przechowywania, znajomość obowiązujących przepisów prawa żywnościowego - dostosowywanie i nadzór nad zakładami gastronomicznymi w tym zakresie, opracowywanie i wdrażanie instrukcji i procedur GHP/GMP oraz HACCP,opracowywanie technologii produkcji - wdrażanie postępu technicznego, przeprowadzanie instruktaży technologicznych w zakresie organizacji pracy, obsługi maszyn i urządzeń, obsługa programu do zarządzania i rozliczania zakładów produkcyjnych.
Miejsce pracy:Kielce
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 3 800 PLN